Στη Λέσβο η Βασίλισσα της Ιορδανίας, Ράνια

Στην Λέσβο η βασίλισσα της Ιορδανίας Ράνια – Καρέ καρέ όλη η επίσκεψη με βίντεο και Φώτο από το μέλος της AEGEAN MEDIA στη Λέσβο, LesvosPost.com
Βασίλισσα Ράνια 1
Στις 12.40 περίπου χθες το μεσημέρι προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο «Οδυσσέας Ελύτης» της Λέσβου το ιδιωτικό αεροσκάφος της βασίλισσας της Ιορδανίας, Ράνιας, που επισκέπτεται τη Μυτιλήνη, προκειμένου να στείλει ένα μήνυμα αλληλεγγύης προς τους πρόσφυγες σε κάθε γωνιά του κόσμου.

Την βασίλισσα υποδέχτηκαν στο αεροδρόμιο ο ΓΓ Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής Γιάννης Γιαννέλης, η Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Χριστιάνα Καλογήρου, ο Δήμαρχος Λέσβου Σπύρος Γαληνός και άλλοι.

Κατά την αποχώρηση της από το αεροδρόμιο Μυτιλήνης για τον Καρά Τεπέ η βασίλισσα της Ιορδανίας συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Λέσβου όπου σε ειδική αίθουσα του αεροδρομίου Μυτιλήνης υπέγραψε με ένα μικρό μήνυμα στο βιβλίο επισκεπτών του Δήμου όπως είχαν κάνει και οι τρεις ιεράρχες πριν λίγες ημέρες.
Βασίλισσα Ράνια
Με θερμά λόγια υποδέχθηκε τη βασίλισσα της Ιορδανίας Ράνια στο αεροδρόμιο της Μυτιλήνης, η Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Χριστιάνα Καλογήρου. «Σας καλωσορίζουμε στον τόπο μας. Σας υποδεχόμαστε με χαρά. Ευχαριστούμε για την παρουσία σας εδώ, για την ευαισθησία και το πνεύμα αλληλεγγύης που κομίζετε. Ο τόπος μας αντιμετώπισε με ανθρωπισμό το προσφυγικό- μεταναστευτικό ζήτημα. Εσείς γνωρίζετε τι σημαίνει ένα τέτοιο πρόβλημα. Εμείς, ως άνθρωποι, στεκόμαστε δίπλα σε αυτούς που έχουν ανάγκη. Εκ μέρους των ανθρώπων του Βορείου Αιγαίου σας καλωσορίζουμε», είπε η Περιφερειάρχης στη βασίλισσα που έκανε τα πρώτα της βήματα στο νησί, κρατώντας την τσάντα της…
Βασίλισσα Ράνια 2

Περισσότερα στοιχεία, φωτογραφίες και video, στις σελίδες ΕΔΩ.